Meteen naar de content

30 Dagen garantie

Gratis verzending

Binnen 1 á 2 dagen bezorgd

24/7 klantenservice

Ciabatta recept

Maak zelf een lekker en gezond broodje ciabatta met mozzarella, tomaat, pesto en pijnboompitten. Ciabatta betekend in het Italiaans slof of pantoffels, het is luchtig van binnen en een rechthoekig witbrood met een knapperige korst. De ciabatta bestaat nog niet heel lang en is pas in 1982 ontwikkeld door een bakker uit de regio Veneto. Met dit recept ontstaat een ideale smaak sensatie door alle ingrediënten die hier hun eigen toevoeging aan geven.


Bereidingswijze

Snij de ciabatta broodjes door midden met een scherp mes. Verdeel met een eetlepel de pesto over de binnenkant van de ciabatta broodjes. Snij de mozzarella en tomaat in plakken op de houten snijplank van Bikolo. Verdeel de plakken tomaat en mozzarella over de broodjes. Strooi tenslotte wat pijnboompitten erover en klap de broodjes dicht. 

Eet smakelijk !


Ingrediënten

 2 broodjes ciabatta

 1 bol mozzarella light

 1 tomaat

✓ Handje pijnboompitten

 2 eetlepels pesto


    ciabatta

    Deel dit recept