pannenkoeken recept

Pannenkoeken recept

Zin in pannenkoeken!? Als ontbijt of lunch is het de ideale maaltijd. Met dit recept maak je in een handomdraai eiwitrijke pannenkoeken klaar. Deze pannenkoeken zijn snel en gemakkelijk te bereiden en nog gezond ook. Het beslag kan je gemakkelijk opkloppen met de keuken garde van Bikolo.

 

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • Snule kaneel
  • 1 theelepel suiker
  • 1 snule zout
  • 10 gram roomboter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Vers fruit (frambozen, aardbeien of bosbessen)
  • Honing naar smaak

 

Bereidingswijze

  1. Neem een schaal en prak de banaan hierin met een vork.
  2. Voeg 2 hele eieren toe en pak een garde om het op te kloppen.
  3. Voeg suiker en zout toe.
  4. Verhit een koekenpan met olijfolie en een beetje roomboter
  5. Afhankelijk van hoe dik en groot je de pannenkoeken wil maken, kan je met het beslag 1 of 2 pannenkoeken maken.
  6. Optioneel kun je vers fruit en honing aan de pannenkoek toevoegen als topping.
  7. Et voilà de pannenkoek is klaar! Ook ideaal om mee te nemen als lunch of tussendoortje.

 

Gebruik de keuken garde van Bikolo om het beslag voor de pannenkoeken op te kloppen.

keuken garde van roestvrij staal 

Terug naar blog